All Cars Bunnik | Rumpsterweg 8D | 3981 AK Bunnik | verkoop@allcarsbunnik.nl

Welkom


All Cars Bunnik is gespecialiseerd in de in- en verkoop van jong gebruikte / tweedehands occasions. Onze dealeronderhouden occasions, zijn zowel geschikt voor de Nederlandse als voor de buitenlandse markt. Wij bieden de jong gebruikte/tweedehands occasions dan ook voor beide markten aan. Particulieren uit heel Nederland kopen een auto bij ons. All Cars Bunnik staat voor betrouwbare en betaalbare jonge occasions van elk merk.


Betaalbaar

Wij bieden onze jonge occasions aan voor de "meeneemprijs". Natuurlijk is het ook mogelijk de auto te kopen met garantie en onderhoudsbeurt volgens fabrieksopgave. Doordat onze klanten uit heel Nederland komen, kunnen wij onze klanten een Autotrust garantieverzekering aanbieden met een basis tot en met volledige garantiedekking. Het voordeel is dat de klant zijn eigen garage/dealer in de buurt kan uitkiezen voor eventuele reparatie. Zelfs in het buitenland worden de reparaties vergoed (www.autotrust.nl). Als u in de regio Utrecht woont is het ook mogelijk dat wij de garantie in eigen beheer nemen.Betrouwbaar

Wij hebben sinds 1994 ruime ervaring in de autobranche en een uitgebreid relatienetwerk opgebouwd. Daarom beschikken wij altijd over een zeer interessante en kwalitatieve goede occasions tegen een scherpe prijs.


Selectieve voorraad

Wij selecteren onze auto’s ondermeer op kleur, opties, kilometerstand en prijs. Voor elke autoliefhebber en voor iedereen die op zoek is naar de juiste occasion, is het zeker de moeite waard om even bij Bunnik te stoppen en onze showroom te bezoeken. Wij zitten direct aan de snelweg A12. 

Wij verwelkomen u graag bij ons bedrijf in Bunnik.

Zoek uw auto
Voorraad selectie